http://www.flyupload.com/?fid=9341941

*Wratchild* wrote:Najbolji gitarist na svijetu za mene, ali posto si odavno ukrao moj ukus i stalno se nabrijavas na njega necu nis govorit za sebe da nebi bilo ½a sad se furas na pilgrima½hehe sala.Evo zasto nisam toliko lud i ne govorim o njemu nikada iako je moj idol: kada sam covjeka vidio i upoznao u ateni nista mi vise nije frka i nemoram nikoga vise jer on mi je bio zelja (no naravno da cu ih jos puno).Upoznao sam covjeka kojega se stalno sjetim kada zasviram gitaru, cujem maidene...ma bilo sto.Slika, autogram i doživljaji od tada su zatvoreni u mojoj sobi i tamo su samo za mene, time se nezelim hvaliti drugima vec to sve vazno je samo meni jer sam to samo za sebe zelio i zna se uz pomoc koga uspio
.
Dave Murray.Da imam priliku opet bi ga vidio jer znas kako se kaze ½kad jednom krenes vise ne stajes½.On je glazbenik koji mi najvise znaci od svih (svima onima koji se imalo kuze u sviranje trebalo bi biti jasno kakvoga je on kalibra i zbog cega je najbolji u maideneima i uvijek ce biti) i zelim da jos puno puno zivi (u glazbenom smislu i onom normalnomn).Samo da mi je jednom zasvirati sa njegovom opremom i ja bi dobio one ½krafne½ na licu i radio svakakve smijesne grimase

*Wratchild* wrote:Jedan od najpoznatijih blues gitarista koji je nadahnuo Hendrixa,Claptona,SteveRay-a pa tako vjerojatno i Dave Murray-a pošto je Dave veliki ljubitelj blues glazbe, Jimi Hendrixa posebno.
Bogoje kaj želiš reć s obzirom da se nalazimo u topicu Dave Murray?
Bogoje wrote:*Wratchild* wrote:Jedan od najpoznatijih blues gitarista koji je nadahnuo Hendrixa,Claptona,SteveRay-a pa tako vjerojatno i Dave Murray-a pošto je Dave veliki ljubitelj blues glazbe, Jimi Hendrixa posebno.
Bogoje kaj želiš reć s obzirom da se nalazimo u topicu Dave Murray?
Eto ovo sam htio rec... Zanimalo me oce li to znat netko napamet! Cito sam kao da je Daveov stil sviranja slican njemu, iako ubrzan i tako neke finte jos.. Jeben si igrac, Wrath, imas pivu od mene

Return to Još malo o Maidenima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest