The Pilgrim wrote:evo predlažem da nas se skupi par ljudi s foruma, njihovi bendovi, i da se napravi iron maiden tribute koncert od nekih 2-3 sata, i to od 5-6 bendova, što mislite o tome? s time da se zove bendove tipa losfer words, big orra i koliko ih ima vec

Red wrote:i ja sam za ali bi isto vise gledao nego svirao
Bogoje wrote:Ja sam za. Pun mi vise kurac... Zeppelin tribute, MEtallica tribute, ovaj tribute, onaj tribute... Ajmo vise maiden tribute jbmu!
blueangel wrote:Bogoje wrote:Ja sam za. Pun mi vise kurac... Zeppelin tribute, MEtallica tribute, ovaj tribute, onaj tribute... Ajmo vise maiden tribute jbmu!
bili u Rijeci prosle godine tj. 2008.(26.12.ako se dobro sjecam)...meni su bili predobri i ja bi tako da dođu opet...

blueangel wrote:nope..ovi su iz mađarske bili, tocnije iz Budimpeste...ako se dobro sjecam zovu se Iron Maidnem...moram malo potrazit ulaznicu, ali mislim da sam dobro napisala..
imali su cak i veelikog eddija..to me bas bilo razveselilo..
Bogoje wrote:blueangel wrote:nope..ovi su iz mađarske bili, tocnije iz Budimpeste...ako se dobro sjecam zovu se Iron Maidnem...moram malo potrazit ulaznicu, ali mislim da sam dobro napisala..
Ahaaa! Znam za Iron Maidneme... Crusader je s njima super.. Imaju koncert 16.4. u Puli mislim... Crusader ce znat tocno datum... Znam da je negdje dan dva meni oko ispita tako da je tu negdje datum

crusader wrote:Bogoje wrote:blueangel wrote:nope..ovi su iz mađarske bili, tocnije iz Budimpeste...ako se dobro sjecam zovu se Iron Maidnem...moram malo potrazit ulaznicu, ali mislim da sam dobro napisala..
Ahaaa! Znam za Iron Maidneme... Crusader je s njima super.. Imaju koncert 16.4. u Puli mislim... Crusader ce znat tocno datum... Znam da je negdje dan dva meni oko ispita tako da je tu negdje datum
Je, Vlaho, 16.04., bit će lom, opet
Return to Još malo o Maidenima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest