meni to forumsko glasanje u pocetku dizalo tlak, ali kad se to dobro organizira ispadne jako zanimljivo i napeto!
But how can we let them go on this way?
The reign of terror corruption must end
And we know deep down theres no other way
No trust, no reasoning, no more to say
Evo ovako, za drugo i treće kolo neće biti dileme, jer su radove za ovo kolo poslala samo dva natjecatelja.
Marina Milivojević (osobno je znam i svjedočim da je ogroman Maiden fan), te Andrej Briščik, kojega osobno ne znam, no dovoljna mi je Rankova preporuka.
Dakle, sasvim je izvjesno da će treće kolo odlučiti pobjednika. Zadatak trećeg kola saznati ćete uskoro, no, kako je ranije napisano, također će ga ocjenjivati žiri, samo što će ovoga puta on biti dvočlani, zbog dvoje finalista koji se natječu, tako da ni bodovanje po sistemu tri, dva, jedan više ne vrijedi.
U drugom kolu je jednaka stvar, stoga predloženi Ranko, kao treći sudac ovoga puta otpada, pošto nismo predvidjeli da će, kako se kaže figurativno, knjiga spasti na dva slova. Sudci će bodove dijeliti na način da će boljoj fotografiji dati dva boda, a lošijoj jedan bod, kako u drugom, tako i u trećem kolu, sa naznakom da će i ovoga puta završnu riječ imati pravo dati članovi ovog foruma, koji će bodovati finaliste po cjelokupnom utisku za sva tri kola.
Pošto je korisnika foruma mnogostruko više nego članova žirija, koji su pak profesionalci u svom poslu, oni će glasovati na taj način da glas daju ili Andreju ili Marini. Pobjednik forumskog glasovanja dobiti će tri boda, drugoplasirana osoba niti jedan, što će možda biti i presudno za ovaj natječaj, no ne toliko da bude nepravedno prema postojećim glasovima žirija.
Glasovanje će započeti nakon što natjecatelji pošalju radove trećeg kola.
Radove drugog kola objaviti ćemo danas kroz sat vremena na našem webu.
2003 sam osnovao FIrMu. Ponosan sam na to kad vidim kako se sve do sad razvilo.
Andrej Brišèik pobijedio u natjecaju za foto-passicu!
Marina Milivojevic, natjecateljica u trecem kolu za foto-passicu je ipak odustala, shvativsi o koliko se odgovornom zadatku radi, pa je uz najbolje zelje nagradu bez borbe prepustila Andreju Brisciku, njezinom jedinom konkurentu.
Cestitam Andreju i porucujem da pocne glancati objektive.
Tu su i cetiri slike koje je poslao na natjecaj.
Najbolja
Atmosfera sa koncerta
Detalj sa koncerta
Portret osobe
You are free to choose whatever life to live or life to lose. Whatever God you know, he knows you better than you believe. In your once and future grave you’ll fall endlessly deceived.
Čestitke Andreju!!! Ma napravit cemo mi to kako spada, vjerujem!
But how can we let them go on this way?
The reign of terror corruption must end
And we know deep down theres no other way
No trust, no reasoning, no more to say