Prije svega, bio sam ugodno iznenaden osiguranjem na koncertu. Zastitari me nisu ni pipnuli, samo otkinuli kartu bez ikakvog pretrazivanja odjece i slicnih stvari. Mozda to i nije najsretnije rjesenje ali nekako mi je bas sjelo.
Inace, pohvalio bih merchandise, dobra ponuda zanimljivih stvari.
Taman sam uletio na Sonic Sphere i mogu reci da me bas s nicim nisu odusevili. Po meni, samo jedan u nizu tih nekih power bla bla bendova.
Totalno druga prica je bio Freedom Call. Band koji sam tek nedavno otkrio ali koji mi za razliku od SS ima ono nesto. Odsvirali su stvarno dobro, imali super interakciju s publikom i odlicnu set listu.
Nakon njih, na binu si izasli oni zbog kojih smo i dosli tamo. Odlicno raspolozeni, Kai i ekipa su napravili odlicnu atmosferu. Svirka je bila na visokoj razini. Vidjelo se da nisu ti samo da bi odradili jos jedan i nizu koncerata vec da se dobro zabavljaju i da gustaju. Set lista se vecinom poklapala sa onom koju je Bogoje objavio uz ugodno iznenadenje u obliku "I Want Out". Pretpostavljam da razlog sviranja te pjesme lezi u cinjenici da im je ovo prvi nastup u Hrvatskoj.
To je ukratko to, mislim da je koncert bio odlican i da su oni koji nisu otisli dosta toga propustili.
Set-lista:
1. Welcome
2. Gardens Of The Sinner
3. New World Order
4. Empathy
5. Deadlands
6. Fight
7. Mother Angel
8. No Need To Cry
9. Saviour/Abyss Of The Void
10. Drum Solo
11. Armageddon