The Pharaoh wrote:Walls of jericho je speed metal.. Keepersi 1 i 2 su više heavy ali prebrzi da bi bili čisti heavy.. pink bubbles i POGOTOVO chameleon su neki metal sa elementima popa.. meni odlični albumi, iako ih većina ne voli.. master of the rings i time of the oath posebna priča, predobri albumi, hevi/power do jaja.. e dark ride je neki nedefiniran jer ima svega, powera svakako, progressiva itd.. rabbit dont come easy je album koji je u doba kad je izašao bio najviše power metalan od svih albuma do sad koje je helloween izdao.. Keeper the legacy, remek djelo, najavili su povratak starim korjenima, nisu se baš vratili ali album je bio bomba.. Zadnji album je ujedno i jedini album koji mi ne sjeda od helloweena.. obožavam ovaj bend, ali gambling with the devil mi nema ono nešto.. kako je netko rekao, polako se utapaju u moru power bandova zbog svoje prilagodbe modernom poweru.. dakle helloween su jedan od najnedefiniranijih bendova po meni jer su mjenjali stilove takoreć svaka 1-2 albuma.. naravno uvjek će biti power jer su taj pravac u metalu usavršili (govorim o starom poweru, pa tko me kuži...) eto ukratko moj osvrt na ovaj topic nakon dužeg vremena

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest