Blackmore ima jedan stil koji je dost prepoznatljiv...stvar je u tom da ne koristi skoro nikakve efekte i da zna svirat sto je jako bitno. Gitara mu super zvuci, odlican ton...al on dost tog zasere, slusao sam ga dva puta, nazalost nijednom s purpleom, ali je sviro purple i mogu rec da dok on svira da je to to...al akzem sam je stvar sto zvuci ko na ploci..a steve svira daleko bolje, zanimljivije meni. I ima odlicnih fora, svi albumi s njim su mi odlicni...recimo purplendicular pa taj album je fantastican...ja steveu nista ne zamjeram, on je i vise nego dostojna zamjena...jer njemu nije bilo lako doc i zamjenit nekog toliko popularnog i na visokom glasu kao sto je Blackmore..a sto je dobio...dobio je isforsanog gillana koji nemoze prakticki nis otpjevat, glovera na bassu koji je prejednolican, starog lorda koji stalno koristi iste for i paicea koji cijelo vrijeme svira isto..paice se najvise zapustio frajer se nis ne trudi vise, dok cujem kako bubnja na albumu burn i ovo danas..presmjesno...tak da je ovo super i ispalo...meni je svaka era njihova posebna i draga na svoj nacin..ne usporedujem nikog i nista, jer svaki mi album odgovara...ne volim bas prva tri iako ima dobrih ideja, house of the blue light i slaves and masters mi bas nisu sjeli...
kad je u Lisinskom raspalio po Purpleima tek tad sam ih doživio na pravi način i tek tad sam čuo riff smoke on the water onako kako sam ga trebao čuti uživo.
2003 sam osnovao FIrMu. Ponosan sam na to kad vidim kako se sve do sad razvilo.
maidencroatia wrote:kad je u Lisinskom raspalio po Purpleima tek tad sam ih doživio na pravi način i tek tad sam čuo riff smoke on the water onako kako sam ga trebao čuti uživo.
Upravo to je ono o čemu ja govorim.bio sam i ja tu i to je bilo nešto što se riječima ne može opisat
sjećanja nam nitko ne može oduzet..... štoviše, tu večer am oko 2 i pol sata proveo sam s njim i sa Candice, napravio niz zajedničkih fotki i intervju sa njim. Kažu da je arogantan i to... a meni se učinio najsrdačniji čovjek na svijetu, baš je bio super.
2003 sam osnovao FIrMu. Ponosan sam na to kad vidim kako se sve do sad razvilo.
Logicno je da dok on svira da je to onaj pravi zvuk purplea..ipak je on napisao te stare stvari i svira ih kak su i snimljene...iako ne volim ovaj blackmores night, vise bi volio da jos uvijek svira rainbow..