Ono što trebate uèiniti je fotografirati neki zanimljiv trenutak i poslati tu sliku na nagradne@maidencroatia.com. Možete poslati samo JEDNU sliku, maksimalne velièine do 2 megabajta.
Evo cjelokupnog teksta sa stranice:
Nakon velikog natjeèaja za akreditiranog splitskog novinara FIrMe, koji æe sa Maidenima u Splitu raditi intervju, nastavlja se veliki natjeèaj za akreditacije. Ovoga puta biramo profesionalnog fotografa. Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je posjedovanje profesionalnog aparata i umijeæe rada na njemu. Naravno, aparat ne mora biti vaš, ali u Splitu ga morate imati i njime se morate znati koristiti. Ovoga puta u tri kola tražimo najbolje fotografe, koji æe pokazati umijeæe svojega rada aparatom. Kako vidite na prvoj fotografiji, ovo je jedan specifièan, idiotom uhvaæen trenutak, kada sam se u ranu zoru vraæao kuæi i toèno iznad sebe zatekao èudnovat prizor. Nekoliko lastavica sjedilo je na žicama, toèno iznad mene i polagano cvrkutalo pri buðenju dana. Polako sam podignuo aparat i uhvatio prizor slièan nekom nebeskom crtovlju, gdje su žice crtovlje, a raspjevane lastavice note na njemu. Tren poslje, preplašene su lastavice odletile, a ja nikada više nisam zatekao slièan prizor. Takoðer, samo 10-tak cm pomaknut na neku stranu, prizor nestaje, jer su dvije žice dolje, a tri iznad njih. Eto, upravo je takav zadatak za prvo kolo povjeren vama. Šaljite nam fotografije trenutka, nešto što ste zapazili i potrudili se fotografirati. Ne trudite se igrati photoshopom, to nas ne zanima. Zanima nas vaše umijeæe prepoznavanja trenutka.
Fotografije u jpg formatu do max velièine od 2 megabajta (ako su veæe smanjite ih), možete slati na na našu mail adresu nagradne@maidencroatia.com od 05.03. do 10.03. 2008 Uspješnost fotografija bodovati æe troèlani žiri, ne vezan uz FIrMu, sastavljen od profesionalnih umjetnièkih i novinskih fotografa, po sistemu, 3 boda za prvoplasiranu, dva za drugoplasiranu i jedan bod za treæeplasiranu fotografiju. Isti žiri ocjenjivati æe fotografije u drugom i treæem kolu.